Og under besøget i Californien påpeger han det nuværende hegns ringe tilstand.
»Vi prøver ikke på at begrænse ytringsfriheden, vi prøver bare at sige, at der er bestemte typer af indhold, som vi ikke vil tjene penge på, og dem beskriver vi i vores politikker siger hun.
Det er næsten en fordobling fra året før, og stigningen skyldes, at Google er blevet bedre og hurtigere til at opspore de ulovlige reklamer.
USA's præsident, sussex nedture college eksamen datoer Donald Trump, blev tirsdag præsenteret for flere forskellige prototyper af en eventuel mur ved grænsen til Mexico.Året før var tallet 1,7 milliarder.Google skelner mellem indhold, som er forbudt at reklamere for, og indhold, der er tilladt at reklamere for med begrænsninger.Event's Location, fDM travel, firskovvej 32 Kongens Lyngby 2800, Denmark.Det er de kriminelles bedste ven.Her tages blandt andet den lokale lovgivning med i overvejelsen.»Intet forbud, ingen mur!
Kategorien for, hvilke typer af reklamer som overtræder Googles retningslinjer, er bred.Tallene fra Eurostat dækker kun over førstegangsansøgere.Det skete under Trumps første besøg i Californien som præsident.I 2016 gjaldt det godt 1,2 millioner ansøgninger.Det er præcis det, der sker.


[L_RANDNUM-10-999]